Max Cahner Cristina Cardona

Comissió Consultiva de Drets Socials, Cultura, Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Com ja sabeu, cada dos mesos tenen lloc dues comissions consultives a les quals el Govern de districte de Sarrià Sant Gervasi informa de les actuacions més importats, i presenta les mesures de govern que entren en marxa.

A la sessió del 28 vam anunciar la presentació al proper plenari de la Mesura de Govern del Pla de Ciència de Sarrià Sant Gervasi, emmarcat dins del Pla Barcelona Ciència recentment aprovat, i vam presentar el Pla de Corresponsabilitat dins del Pla Cuidem Barcelona. També vam fer retorn de la Mesura de Govern d’Emergència Climàtica i vam anunciar la ampliació de la xarxa de refugis climàtics a Sarrià-Sant Gervasi.

Altres informacions que vam donar tenen a veure amb la cultura com el 27é simposi art electrònic de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, la celebració del 125é aniversari de la mort del poeta Mosen Cinto Verdaguer i la inclusiu de Barcelona al circuit de Ciutats Literàries com a membres de la Xarxa de Ciutats  Creatives UNESCO.

Dins de l’àrea de salut , entre d’altres, vam presentar la cloenda de la segona edició de l’Escola de Salut de la Gent Gran.

Si voleu més de talls podeu veure la presentació, o el video de la sessió.