Novetats al govern de Sarrià i St. Gervasi al febrer

Aquí teniu els esdeveniments més remarcables del febrer al districte.

Consell Plenari de final del mandat

El passat 7 de febrer vam celebrar el darrer consell plenari del mandat en el que vam fer balanç de tot el que s’ha fet especialment en l’habitatge social.

Veure aquí el video de la intervenció del conseller Cahner en resposta a una pregunta del PP

Consell del barri de Sarrià

Al consell de barri de Sarrià el conseller Cahner, i candidat a regidor per Sarrià-Sant Gervasi, va presentar el balanç de mandat del barri de Sarrià.

Participa en el grup de treball de mobilitat de St. Gervasi – la Bonanova

La Comissió de Seguiment del barri de la Bonanova, formada per l’Assoc. veïnal, pels centres educatius del barri i per altres entitats, ha creat dos grups per treballar la mobilitat al barri de la Bonanova, dels quals un és específic per la mobilitat escolar. Aquests son grups oberts al veïnat, tant a títol individual com en representació d’alguna entitat. Les escoles i centres educatius son especialment benvingudes. Si hi voleu participar poseu-vos en contacte amb la consellera Cardona, consellera de St. Gervasi – la Bonanova: ccardona@bcn.cat

Sessió oberta de la Superilla Sant Gervasi de Cassoles

El projecte per recuperar el nucli antic del barri de la Bonanova segueix avançant amb la sessió de retorn de l’equip redactor. Us animem a que vingueu per conèixer de primera ma la transformació futura d’aquest carrer i resoldre les vostres dubtes. Esteu convidats a la sessió oberta del dia 20 de març a les 18.30h al Centre Cívic de Vil.la Florida.

Reunió del Regidor d’educació amb la Xarxa de Mobilitat Escolar de Sarrià

Tenim clar que la mobilitat, i en particular la mobilitat escolar, és clau pel bon funcionament del districte i de la ciutat. Per tal d’escoltar les inquietuds i propostes de les escoles  de Sarrià el Pau Gonzalez, regidor d’educació de Barcelona i els consellers del districte ens vam reunir amb la XMES en una sessió de treball.

Diagnosi de salut comunitària CAP Adrià

Recordareu que al butlletí de gener us vam presentar la Diagnosi de  Salut Comunitària del CAP Adrià. Ara s’inicien les sessions obertes per tal de proposar solucions pels reptes detectats. La propera sessió tindrà lloc el 9 de març a les 18:00 a Vil.la Urania. Us convidem a participar.

Taula d’entitats de persones amb discapacitat

Amb Bombers de Barcelona vam explorar les possibilitats de fer formació en prevenció i actuació en cas d’incendi per a col.lectius amb discapacitat i ens van remarcar la importància de tancar totes les portes possibles abans de trucat el 112.

Actes de Barcelona en Comú a Sarrià i St Gervasi

El 6é tinent d’alcaldia i regidor de cultura Jordi Martí i el conseller del districte i candidat a regidor Max Cahner van presentar les polítiques que volem continuar desenvolupant durant el proper mandat, a un acte celebrat el diumenge passat on vam gaudir del sol i de la presència de molts veïns i simpatitzants.

Us animem a venir als propers actes:

  • Divendres 17/03 de 16h a 19h Lesseps
  • Divendres 24/03 de 16h a 19h Plaça Molina

Sant Jordi, dia 23/04 a Major de Sarrià, 11h a 19h

Agenda

Et convidem a diverses activitats.Treu l’agenda i anota aquestes dates clau!

Sessions obertes al veïnat

  • Grup impulsor  9/3/23 – 18:00 Vil.la Urania
  • Presentació projecte reurbanització St. Gervasi de Cassoles 20/3/23 – 18:00 a Vil.la Florida

Propers Consells de barri

  • St. Gervasi – la Bonanova: Dijous 22 de març a les 18.30h al Centre Cívic Vila Florida (c/ Muntaner, 544)
  • Tres Torres: 9/3/23 – 18:30 Biblioteca Clarà
  • Putxet – Farró: 14/3/23 – 18:30 Casal de barri Espai-Putxet
  • Vallvidrera- Tibidabo – Les Planes: 15/3/23 – 18:30 Centre Civic de Vallvidrera