Ja som aquí

Iniciem una nova etapa a @GuanyemSarria. Ara, des d’aquí, mirarem de posar l’accent en aquells problemes que anem detectant als nostres  barris. Volem fer una mirada acurada a la situació actual de Sarrià, Sant Gervasi, Les Planes i Vallvidrera.

El nostre grup és molt extens territorialment, i els problemes i demandes dels nostres veïns són molt diferents. Per aquest motiu tractarem de ser el més plurals possible. És clar que parlarem de temes generals que ens afecten a tots, però també volem posar el nostre focus en els problemes que afecten a petits grups de ciutadans.

Tractarem d’articular les demandes socials més urgents a partir de les enquestes realitzades pels nostres veïns, i pel contacte que mantenim amb associacions i organitzacions socials del nostre territori.

Alhora, aquest blog tractarà d’aprofundir en les diferents sensibilitats que enriqueixen la nostra societat. Mirarem de mostrar nous punts de vista, de denunciar allò que realment ens amoïna com a ciutadans  i de proposar, per què no?, possibles solucions.

Amb tot, pretenem informar sobre els nostres barris, descobrir les problemàtiques que els serveis públics haurien de solucionar i despertar en tots, ni que sigui una mica només, la consciència social capaç de fer una ciutat millor.

Esperem que us sigui d’utilitat. Ens podeu trobar a facebook.com/guanyemsarriasantgervasi  o  @guanyemsarria

3 pensaments sobre “Ja som aquí

  1. Tots tenim moltes ganes de contribuir a fer del nostre barri un lloc per les persones que el viuen, on tothom pugui participar u decidir. Tan de bo Guanyem l’Ajuntament i podem assegurar-ho.

  2. Ja és hora de que la gestió dels barris es faci des del propi barri, ja que és qui millor coneix les seves mancances, les seves necessitats i les seves possibilitats. Crec que ens hauríem d’implicar tots en la gestió i promoció dels barris, especialment en les grans ciutats.

Els comentaris estan tancats.