Barcelona en Comú Sarrià- Sant Gevasi Eleccions municipals 26 de maig 2019

Resultat de les eleccions municipals

Ja fa una setmana que es van celebrar les eleccions municipals, i us volem agrair la vostra confiança, tant perquè ens heu donat el vot com pel vostre suport en la campanya electoral. Sense el vostre ajut a les xarxes, fent d’activistes al carrer o aportant finançament per a la campanya electoral no hauríem tingut la capacitat de continuar fent de Barcelona en Comú un actor determinant per al futur de la ciutat.

La campanya ha estat intensa, plena d’entusiasme i d’alegria col·lectiva, que ens ha permès trobar noves persones amigues allà on crèiem que no les teníem. Hi hem dedicat totes les nostres forces per demostrar que Barcelona en Comú no era flor d’un dia i que continuem estant aquí per quedar-nos-hi. Vam assolir el repte de governar la ciutat al maig de 2015 i ara, al maig de 2019, mantenim intacta la nostra determinació de continuar transformant la ciutat.

No ha estat fàcil. L’oposició ha estat duríssima, i els mitjans han estat molt crítics amb la majoria de les nostres actuacions des del principi del mandat. I malgrat viure unes circumstàncies polítiques excepcionals, els resultats obtinguts ens encoratgen a seguir treballant amb forces renovades.

Som la segona força més votada, amb el 20,7% dels vots, hem guanyat a 6 dels 10 districtes de la ciutat i tenim 10 regidors/res i una cinquantena de consellers/res. La situació és d’empat tècnic amb ERC, que també té 10 regidors/res, però menys consellers/res de districte que nosaltres.

Ens enorgulleix especialment el resultat obtingut al districte, ja que hem crescut amb vot a tots el barris, gairebé 500 vots nous, que representen un augment del 6,2 % respecte a les eleccions de 2015. En el quadre de sota veureu les dades comparatives de cadascun dels barris.