Activitat del conseller/era de BComú al districte

19-S: Visita al Dipòsit del Rei Martí
La consellera Prado i la comissionada d’Immigració van realitzar una visita al DRM per tal d’estudiar possibles usos per a l’equipament.

19-S: Reunió sobre la mobilitat escolar
La consellera Prado i el conseller del Llano es van reunir amb els comissionats d’Educació i d’Ecologia i tècnics de mobilitat de l’Ajuntament per tal d’avançar cap a una mobilitat escolar més racional i sostenible al districte.

19-S: Consell de barri de Sarrià
El regidor Mòdol, acompanyat del conseller del Llano, van presidir aquest consell en què es va explicar el futur sistema de recollida selectiva de residus porta a porta al casc antic de Sarrià.

20-S: Reunió sobre les àrees d’ús compartit per a animals de companyia
El conseller del Llano junt amb tècnics del districte es van reunir per tractar sobre les ubicacions de les àrees d’ús compartit al districte.

20-S: Visita a l’escola bressol municipal La Puput
La consellera Prado va visitar aquesta escola, on es va reunir amb la seva directora per conèixer el centre i les seves necessitats.

21-S: Reunió sobre feminismes
El conseller del Llano junt amb tècnics del districte es van reunir per fer balanç de les diferents iniciatives que s’han desenvolupat recentment.

21-S: Visita al Museu de les Matemàtiques de Catalunya
La consellera Prado i el comissionat d’Educació van visitar Museu de les Matemàtiques a la seva seu de Can Mercader, a Cornellà de Llobregat, per conèixer més a fons el projecte.

22-S: Taula territorial
Nova sessió de coordinació entre els districte en què es van tractar qüestions sobre la gentrificació que pateixen els barris.

26-S: Comitè executiu
Tot l’equip de govern i directiu del districte es van reunir per tractar les diferents problemàtiques relacionades amb l’oci nocturn al districte.

26-S: Sessió informativa sobre els nous carrils bici i bus previstos al districte
El conseller del Llano, acompanyat de director de mobilitat de l’Ajuntament, van presentar el desplegament previst al districte de nous carrils bici i bus.

27-S: Reunió de repàs de temes del barri Putxet-Farró
El conseller del Llano i tècnics del districte es van reunir per repassar les qüestions més rellevants que afecten actualment aquest barri.

27-S: Comissió consultiva d’ecologia, urbanisme mobilitat i seguretat
El conseller del Llano va presidir aquesta sessió prèvia al plenari del districte en què es van tractar temes com el nou sistema de recollida de residus porta a porta de Sarrià o el balanç del dia sense cotxes.

28-S: Reunió sobre la comunicació pel que fa a la rehabilitació del Turó Parc
El conseller del Llano i tècnics del districte i de l’Ajuntament es van reunir discutir la millor comunicació dels treballs previstos.

28-S: Visita a l’escola municipal de música Can Ponsic
La Raquel Prado va visitar aquesta escola, on es va reunir amb la directora, per tal de conèixer el centre i les seves necessitats.

29-S: Pregó i recepció d’entitats de la Festa Major de Sarrià, amb la presència de tot l’equip de govern

2/5-O: Reunió de repàs del PAD
El conseller del Llano i tècnics del districte es van reunir per fer seguiment del compliment del pla d’actuació del districte.

2-O: Junta de portaveus
Nova sessió de la junta prèvia a la celebració del plenari del Districte per acordar-ne l’ordre del dia.

4-O: Reunió sobre les superilles
Tècnics del districte i de l’Ajuntament i el conseller del Llano i la consellera Prado es van reunir per discutir sobre les bases conceptuals de la superilla.

4-O: Comissió Permanent del Consell Escolar de Districte
La Raquel Prado va assistir a aquesta sessió preparatòria del Consell Escolar del Districte.

5-O: Reunió de repàs de temes del barri de Galvany
El conseller del Llano i tècnics del districte es van reunir per repassar les qüestions més rellevants que afecten actualment aquest barri.

6-O: Festa Major de les Escoles de Sarrià 
La consellera Prado, acompanyat del conseller del Llano, va fer un petit pregó d’inauguració de la Festa Major de les Escoles de Sarrià a la Plaça del Consell de la Vil·la.

7-O: Bateig de la locomotora Sarrià del trenet de l’Oreneta
La consellera Prado i el conseller del Llano van ser presents en aquest acte, en què la consellera Prado va procedir a fer el bateig de la locomotora.

7-O: Centenari de l’Orfeó Sarrianenc
El conseller del Llano va fer un parlament en aquest acte de celebració del centenari d’aquesta entitat emblemàtica del barri de Sarrià.
  

9-O: Reunió sobre l’estratègia de turisme al districte
El conseller del Llano, el gerent i tècnics del districte i tècnics de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament es van reunir per concretar les línies d’actuació estratègiques quant a les principals qüestions relacionades amb el turisme al districte.

10-O: Reunió amb l’Associaicó de Veïns de Can Caralleu
La consellera Prado es va reunir amb l’Associació per tal de presentar-se i conèixer les seves activitats i reivindicacions.

11-O: Reunió sobre economia cooperativa social i solidària
El conseller del Llano i la consellera Prado es van reunir amb tècnics de Barcelona Activa per tal d’impulsar aquesta economia al servei de les persones al districte.

16-O: Acte de rendició de comptes de BComú SSG a Casa Orlandai, amb la presència de la regidora Janet Sanz i de la consellera Prado i del conseller del Llano
Aquí trobareu el resum de la feina feta en aquests dos anys.

17/24-O: Reunions de govern amb regidor, gerent i consellers

18-O: Reunió sobre el llibre “Dones de Medalla”
Sessió de preparació, amb la presència del conseller del Llano, de la redacció de la nova edició d’aquest llibre que posa en valor la figura i les vides de les dones de medalla del districte.

19-O: Visita al Centre de Formació d’Adults Rius i Taulet
La consellera Prado va visitar el centre, on es va reunir amb la directora per tal de conèixer les seves activitats i necessitats.

19-O: Inauguració de l’exposició “170 racconti in bottiglia”
La consellera Prado, amb el conseller del Llano, van assistir a la inauguració de l’exposició “170 racconti in bottiglia”, organitzada per la Elsa Peretti Foundation i que exposa el treball d’alumnes de secundària d’un institut de la ciutat de Pàdua.

19-O: Inauguració del teatret La Gleva
La consellera Prado va assistir a la inauguració d’aquest  nou espai cultural del barri Farró.

21-O: Fira de Comerciants de Sarrià, amb la presència de la consellera Prado i el conseller del Llano 

23-O: Roda de premsa del projecte de recollida selectiva porta a porta de Sarria
La regidora Sanz, el regidor Mòdol i el comissionat d’Ecologia van presentar el projecte a la premsa i van respondre totes les preguntes plantejades.