A Sarrià – Sant Gervasi en Comú volem una Catalunya progressista i d’esquerres

Com sabeu, el pròxim 14-F tindrem eleccions al Parlament de Catalunya. Des dels Comuns, afrontem aquestes eleccions amb la voluntat de tenir la màxima veu possible en el futur govern, ens volem entendre amb les forces polítiques que apostin per polítiques progressistes i d’esquerres.

Som conscients que les eleccions no es donen en el millor moment, estem en el pic de la tercera onada de la pandèmia, en una situació de crisi sanitària que ens obliga a fer una campanya de manera molt diferent de la normal i de la que ens agrada a nosaltres, estant en contacte amb les persones i compartint les seves idees, inquietuds i il·lusions. Som partidaris, doncs, de fer una campanya segura, i per això els nostres actes seran 100 % en línia, sense públic presencial, així que els podreu seguir des de casa. Només hi seran els i les ponents i la candidatura. Per això hem demanat als altres partits que actuïn amb la mateixa responsabilitat.

Tanmateix, volem estar presents al carrer i a les xarxes de diferents maneres per intentar fer arribar a tothom les nostres propostes, sempre garantint les condicions de seguretat que la situació sanitària obliga. Al districte tenim diferents activitats de campanya programades, i des d’aquí us volem informar d’algunes:

– Tota l’organització dels Comuns de Barcelona sortirem el dissabte 6 de febrer, a les 11 h, i el divendres 12 de febrer (i darrer dia de campanya), a les 18 h, per fer una encartellada conjunta.

– El mateix 6 de febrer serem d’11 h a 14 h a la plaça de Joaquim Folguera (al Mercat de Sant Gervasi) en una paradeta informativa en la qual tindrem material electoral i paperetes a la vostra disposició.

Us animem a seguir els actes de campanya d’En Comú Podem i a sortir a votar amb totes les forces el 14-F per aconseguir el Canvi que Catalunya mereix!

#14F Acte inici de campanya amb Jéssica Albiach, Ada Colau i Rosa Lluch

Anna Monjo, activista de Sarrià – Sant Gervasi a la llista d’En Comú Podem

La nostra benvolguda Anna (doctora en Història Contemporània i directora d’Icaria Editorial) ens ha fet arribar unes paraules que vol compartir amb vosaltres sobre per què es presenta a la llista d’En Comú Podem. Esperem que les trobeu interessants:

Per què em presento a la llista d’En Comú Podem?

Perquè realment fan una política per a la gent. La seva prioritat és situar la vida al centre: les seves polítiques reconeixen el valor de les cures, de preocupar-se de qui més pateix i dels drets socials. La seva és una política feminista i ecologista. Per a En Comú Podem les persones són el més important a l’hora d’adoptar decisions polítiques, i això es tradueix en la lluita contra la desigualtat imperant, la defensa dels drets socials, la protecció de les persones més vulnerables, la inclusió de totes les persones que viuen a la nostra societat, la feminització de la societat i la política, el blindatge de la sanitat pública, l’esforç per redistribuir la riquesa i preservar la natura… Tot això vol dir promoure la justícia global per als bé dels éssers vius i el planeta.

Per què tenen idees, projecte i conviccions. En Comú Podem té respostes enfront dels urgents reptes del segle XXI, com són les emergències climàtica, socioeconòmica, sanitària o de les desigualtats… com ho demostren les polítiques i projectes que ja s’han desenvolupat a l’Ajuntament de Barcelona.

Per què són gent honesta i dialogant. En Comú Podem no col·labora en la crispació ni en la desqualificació política, cerca el consens en propostes que millorin el diàleg. Promou la transparència i la integritat de l’activitat política. La política ha de resoldre problemes, no crear-ne de nous. Creu en la cooperació enfront de la competitivitat curt-terminista. La vida és breu per no viure-la amb alegria i bones relacions. I la política ens pertoca a totes i tots, i no ha d’estar professionalitzada, ha de compartir-se.

Per què creuen en la cultura. La cultura ens fa lliures, ens dona eines per pensar, per tenir pensament propi, ens fa gaudir, conèixer, ens amplia el món. La cultura és part de l’activitat econòmica de la societat, i ha d’estar sostinguda des de les organitzacions públiques. Ara més que mai és necessari arbitrar el pressupost que li correspon perquè sigui extensiva a tota la població, per fer una societat millor.”

Encara no ets activista de Barcelona en Comú, però t’agradaria implicar-te en la campanya de les pròximes eleccions catalanes a Barcelona?

Vine a la trobada en línia de mobilització on t’explicarem quines accions pots fer pel Canvi Que Catalunya Mereix!

Divendres dia 5 de febrer a les 18 h de la tarda.

Inscriu-te a la trobada online

Aquesta serà una jornada electoral molt atípica, per produir-se enmig d’una pandèmia i el perill d’una gran abstenció. Per això, més que mai, la presència d’apoderats/ades en els col·legis és cabdal per garantir l’exercici del vot i supervisar el recompte.

Apunta’t com a apoderat/ada d’En Comú Podem el 14-F. Tens temps fins al 10 de febrer.

En tot moment se seguirà el protocol de seguretat establert per la Generalitat de Catalunya. El pots consultar aquí. Si ets persona de risc, t’aconsellem que no t’hi apuntis.

Vull ser apoderat/da!