Parlem d’Educació, el 31 de Maig

El proper 31 de maig a les 18:30h a la sala d’actes de la Biblioteca Joan Maragall, carrer Sant Gervasi de Cassoles 85, parlarem i debatrem sobre educació amb Miquel Àngel Essomba, comissionat d’educació i universitats de l’Ajuntament de Barcelona.

La importància de l’Educació al nostre districte es evident: al districte Sarrià Sant Gervasi es concentra una part important de l’oferta educativa obligatòria i postobligatòria de la ciutat. S’escolaritza a un 26% de l’alumnat d’aquesta franja d’edat, mentre que la població escolar del districte no arriba al 12%.

Vivim moments d’insatisfacció general pels resultats del model educatiu fins ara vigent i hi ha grans anhels d’innovació i canvi en els models pedagògics. Aquesta xerrada debat ens dona l’oportunitat de conèixer quin és l’estat de l’educació a la ciutat i al nostre districte, així com conèixer les aportacions respecte als canvis en el model educatiu que està proposant l’Ajuntament de Barcelona.

Hi haurà un espai de debat per conversar amb el Comissionat i per poder expressar el nostre punt de vista. Us hi esperem i us demanem que en feu difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*