Barcelona En Comú. Sarrià-St. Gervasi

Trobada amb la Lucía Martín: Què fan els Comuns al Congrés dels Diputats?

El proper divendres 16 de març farem una trobada amb la Lucía Martín, portaveu al Congrés d’En Comú Podem, que vindrà a explicar-nos la tasca que hi estan duent a terme. Serà a les 18.30 h, a la Casa Orlandai, Sarrià i, en acabar farem un vermut.

Pel que fa als seminaris de formació de BComú SSG, us informem de les dates i els ponents:

– Dimecres 14 març: “Federalisme i Confederalisme” Joan Botella, 19 h, Vil·la Urània
 Dijous 22 març: “El programa territorial de Catalunya en Comú” Paola lo Cascio i Marc Parés. 19 h, Casa Orlandai.

 Properes convocatòries
– Plenari de Districte: dimecres, 7 de març , a les 19.00 h, a la seu del Districte (pl. Consell de la Vila, 7)
– Inauguració de l’Espai Vil·la Urània: 9 de març, 17.30 h amb la presència de l’alcaldessa, Ada Colau

Propera assemblea BComú SSG
La propera assemblea plenària del districte serà el dilluns 12 de març a les 19 h a la Vil·la Urània. Si hi voleu assistir per primer cop, no dubteu a enviar-nos un correu per tal que us puguem fer l’acollida.

Activitat del conseller/era de BComú al districte

1-F: Reunió “Recta final de Pobresa Energètica – Coordinació districtes”
La consellera Prado va assistir a aquesta reunió, en què es va parlar de les accions a portar a terme durant l’any 2018 en aquesta matèria i es van compartir iniciatives implementades a diversos barris.

1-F: Comissió de Seguiment del Consell de Barri de Vallvidrera, Tibidabo, Les Planes
El conseller del Llano i l’adjunta al regidor, Inés Garriga, van assistir a aquesta reunió preparatòria del consell de barri del 15 de febrer.

2-F: Reunió amb les  entitats del barri de Sant Gervasi – La Bonanova
La consellera Prado es va reunir amb aquestes entitats per comentar i repassar els temes principals del barri.

2-F: Reunió de presentació del projecte “Dades x Dones”

El conseller del Llano i la consellera Prado, junt amb tècniques del Districte i representants de la Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones, van assistir a aquesta reunió del projecte, que pretén poder dinamitzar i promoure l’economia de les cures.https://dadesxdones.iniciativabarcelonaopendata.cat

5-F: Inauguració de l’Any Panikkar
La consellera Prado va assistir a la inauguració de l’Any Panikkar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Familiars, amics i experts van presentar la figura d’aquest barceloní universal tant a nivell personal com intel·lectual.

6-F: Reunió al Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
El conseller del Llano junt amb el director de l’Oficina de Collserola es van reunir amb el director del Consorci per compartir projectes de futur.

6-F: Reunió amb l’IES Montserrat
La consellera Prado es va reunir amb l’IES Montserrat, tal com ha fet amb la resta de centres del districte, per conèixer-ne l’equip directiu i les necessitats.

6-F: Comissió de seguiment extraordinària del Barri de Sarrià
La consellera Prado va presidir aquesta sessió, en la qual es va constituir el grup de treball del projecte Porta a Porta i es va presentar el projecte d’obres de pacificació de la part alta de Major de Sarrià.

7-F: Consell de Barri de Sant Gervasi – La Bonanova
La consellera Prado va presidir aquest consell, en què es va fer un seguiment de les accions del PAD, i l’AV de Sant Gervasi de Cassoles va presentar les seves activitats i propostes per al barri.

7-F: Sessió informativa del projecte de recollida de brossa selectiva porta a porta
El conseller del Llano, junt amb tècnics del Districte i de l’Ajuntament, van presentar el nou sistema de recollida de brossa selectiva de Sarrià.

8-F: Reunió final prèvia a la posada en marxa del projecte Porta a Porta
La consellera Prado va assistir aquesta reunió amb tots el personal tècnic municipal involucrat.

9-F: Reunió amb la plataforma Riera de Cassoles
El conseller del Llano i la consellera homòloga de Gràcia, junt amb tècnics de l’àrea de Participació, es van reunir amb aquesta plataforma, que vol canviar el nom de l’Av. Príncep d’Astúries, per assessorar-la sobre el millor camí per avançar en aquest objectiu.

9-F: Trobada amb el Centro Asturiano
La consellera Prado va visitar el Centro Asturiano per tal de discutir amb el seu president els projectes i necessitats de l’entitat.

9-F: Taula Territorial
Nova sessió de coordinació entre els districtes, en què van assistir el conseller del Llano i l’adjunta al regidor, Inés Garriga.

12-F: Trobada de Consellers/eres de Infància, Joventut i Educació
La consellera Prado va participar en aquesta sessió per tal de comentar les propostes i polítiques a posar en marxa o consolidar durant el darrer any de mandat.

13-F: Reunió amb la Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat
La consellera Prado es va reunir amb la comissionada Lola López per tal de comentar els projectes del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

13-F: Reunions amb els presidents de l’AV de Mas Guimbau i de la Font del Mont
El conseller del Llano junt amb el director de l’Oficina de Collserola es van reunir amb tots dos presidents per compartir les diferents qüestions que afecten a aquests dos barris.

13-F: Consell de Dones del Districte

Nova sessions del Consell de Dones, presidit pel conseller del Llano, en què es va parlar de l’edició d’enguany de la Medalla de la Dona i de la possibilitat de posar noms de dona a espais del districte actualment sense nom.

14-F: Reunió amb el Comissionat de Memòria Històrica
La consellera Prado es va reunir amb el comissionat Ricard Vinyes i una representació de famílies de l’Escola Italiana de Barcelona, amb l’objectiu de conèixer les iniciatives educatives i culturals que proposa aquesta comunitat per la commemoració dels 80 anys dels bombardejos de Barcelona.

14-F: Visita al barri de Vallvidrera, Tibidabo, Les Planes
El conseller del Llano junt amb el director de l’Oficina de Collserola van fer una visita sobre el territori d’aquest barri

14-F: Visita al carrer Vilana
El regidor Asens, l’adjunta al regidor, Inés Garriga, el conseller del Llano, junt amb el gerent del Districte, van visitar aquest carrer recentment reformat i es van presentar als directius del Col·legi de Metges.

14-F/19-F/21-F: Sessions informatives sobre el Procés de Preinscripció Escolar
La consellera Prado va presentar aquestes sessions informatives a l’Espai Vil·la Urània, en què van assistir més de 130 de famílies.

15-F: Presentació del pla de mobilitat del Districte
Presentació tècnica a l’equip de govern de la feina feta fins al moment.

15-F: Consell de Barri de Vallvidrera, Tibidabo, Les Planes
Consell presidit pel conseller del Llano en què va haver el relleu en la vicepresidència del consell, es va presentar el projecte del mercat de Vallvidrera i es van presentar les inversions previstes per a enguany.

19-F: Reunió introductòria del Programa Superilles, amb l’assistència del conseller del Llano i la consellera Prado

19-F: Comissió Consultiva de Drets Socials, Cultura, Esports, Educació, Innovació i Promoció Econòmica, presidida per la consellera Prado

20-F: Comissió consultiva d’Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Seguretat, presidida pel conseller del Llano

20-F: Taula d’Habitatge del Districte
Reunió de treball de l’equip de govern i de tècnics del Districte per tractar les principals qüestions referents a habitatge al districte.

21-F: Audiència Pública
Tot l’equip de govern va contestar les diferents preguntes plantejades pel veïnat.

22-F: Reunió amb la gerent de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona
La consellera Prado es va reunir amb la gerent per tal de treballar la planificació escolar del districte.

26-F: Reunió sobre nous projectes d’economia social i solidària al districte
La consellera Prado, el conseller del Llano, l’adjunta al regidor, Inés Garriga, junt amb tècnics del districte i de Barcelona Activa, es van reunir per tractar noves iniciatives d’economia social i solidària per al jovent.

26-F: Reunió de preparació per a nevades
El conseller del Llano, l’adjunta al regidor, Inés Garriga, el director de l’Oficina de Collserola i els responsables de l’Ajuntament en episodis de nevades, es van reunir amb els representants veïnals dels nuclis de muntanya per treballar la gestió de la nevada prevista.

26-F: Reunió amb l’Associació de Veïns de Mas Sauró
El conseller del Llano es va reunir amb representants d’aquesta associació per conèixer les seves necessitats.

27-F: Reunió amb el director de l’Escola Estimia
La consellera Prado es va reunir amb el director de l’Escola per conèixer els seus projectes i necessitats.

27-F: Reunió sobre agricultura urbana
El conseller del Llano i tècnics del Districte i de l’Ajuntament es van reunir per parlar de l’estratègia per estendre el verd urbà a la ciutat.

28-F: Plenari de la Taula de Mobilitat Turística, amb l’assistència de la consellera Prado.

1-M: Grup de treball del projecte Porta a Porta
La consellera Prado va presidir aquest grup de treball, encarregat de valorar la implantació del projecte i plantejar-hi millores.

1-M: Visita al dipòsit de les Nebuloses
El conseller del Llano i el director de l’Oficina de Collserola van visitar el dipòsit d’aigua de les Nebuloses, al nucli del Rectoret

2-M: Acte de recepció de les colles de Sant Medir

El regidor Jaume Asens, l’adjunta al regidor i el conseller del Llano van ser presents en aquest acte de recepció de les colles de Sant Medir.