Barcelona en Comú Sarrià Sant Gervasi

Canvis en l’equip de govern del districte i activitat de l’assemblea

Us informem que la nostra companya Raquel Prado ha deixat el càrrec de consellera per motius personals i professionals, i ha estat substituïda per la Paula Kuffer, que ja s’està presentant en els diferents actes del districte i consells de barri que s’estan realitzant aquests dies. Volem acomiadar i donar les gràcies a la Raquel per la feina feta durant aquests mesos i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa.

 Així mateix, a causa d’aquesta reestructuració interna, aquest cop no podem enviar la informació de l’activitat de l’equip de govern, que reprendrem en les properes comunicacions.

 Us informem també que el proper diumenge 10 de juny ens podreu trobar a la plaça de Sarrià d’11 a 14 h, on podreu trobar informació sobre el que hem fet en polítiques d’habitatge, de mobilitat i també tindrem un punt d’intercanvi de llibres… us hi esperem!

 Properes convocatòries

 Propera assemblea:  dilluns 11 de juny, 19 h, Vil·la Urània

Propers Consells de Barri:
– Dimecres, 6 de juny – Sant Gervasi – la Bonanova, 18.30 h, Centre Cívic Vil·la Florida (carrer Muntaner, 544).
– Dimecres, 12 de juny – Sant Gervasi – Galvany, 18.30 h, Casa Sagnier (carrer Brusi, 61).
– Dijous, 14 de juny – Les Tres Torres, 18.30 h, Biblioteca Clarà (carrer del Dr. Carulla, 22-24).

Audiència pública: 26 de juny, 18:30 h, lloc a determinar

Darreres novetats al districte

Us informem que ja es pot consultar el projecte de reurbanització de la part alta del carrer Major de Sarrià, el període d’al·legacions del qual finalitza el 21 de juny.
Podeu veure el projecte complet a:  https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/ca_ES/notice.pscp?idDoc=31665399&reqCode=viewCn&idCap=16191063&

En el marc dels consells de barri que s’estan duent a terme aquest dies, s’està presentant el pla de mobilitat del districte, una de les principals mesures del nostre programa. Us animem a participar en els  consells que queden per fer, en els quals es dona una visió global del districte, i de cada barri s’informa més concretament sobre les mesures previstes i la seva mobilitat.

Ja fa 15 setmanes de la implantació de la recollida selectiva de residus Porta a Porta a Sarrià, i continuen mantenint-se les bones dades de les setmanes anteriors, amb una selecció de residus del voltant del 60 % i uns 7500 kg setmanals de recollida orgànica d’alta qualitat. Recordem que abans de la implantació del nou sistema, la recollida orgànica setmanal no arribava als 700 kg, i la selecció de residus era d’un 19 %.

Finalment us informem que ja estan en marxa les obres per fer accessible l’estació de metro de Vallcarca, molt usada pel veïnat del Putxet. Els treballs es divideixen en dues fases, i ha començat la primera, que habilitarà un ascensor del vestíbul a l’andana. La segona fase connectarà l’avinguda de Vallcarca amb República Argentina.